Purpleish
Vardag Foto Mode

F ö d e l s e d a g

Så här är det.. Min underbara och helt fantastiska pojkvän hade inte gett mig någon present när jag fyllde arton, så till idag hade han planerat en dag för bara mig och han<3

Först hade han sagt åt mig att jag MÅSTE vara hos honom 13.30 (jag som alltid kommer försent förstår att han försökte få fram att 13.35 var försent typ). Så jag kom till honom PRICK 13.30 och det första han gjorde var att ge mig ett kuvert och säga grattis. Och i kuvertet låg det ett presentkort på Kalles Skin (där jag tidigare i veckan hittat em skit snygg väska). Och gissa hur mycket pengar det var på... 400 kr! Det är ju sjukt!

Tack älskling<3

Efter det så tog det inte sådan lång stund förrän han sa att vi var tvungna att gå. Då tog han med mig på bio och vi såg filmen Lorax! Hade velat sett den sen jag såg reklamen när jag var i Spanien.

Tack älskling<3

EFTER det så tog han med mig på Jin Thai, en asiatisk restaurang, och vi åt kyckling med gul curry och kokosmjölk. Yummey!

Tack älskling<3

Sen gick vi hem till honom och tittade på två avsnitt av The Walking Dead och bara myste!

Älskling, du är den mest underbara och jag är så glad att jag har dig!

Det hade lätt räckt med "bara" presentkortet, men det var helt FANTASTISKT IDAG! Tack så mycket, jag älskar dig mest!<3



Jag vet, inte världens vackraste bild på mig, men han är ju så söt!

M e e e e n

Lång time no se... Jo, jag har en förklaring. Jag var i Spanien i en vecka förra veckan (sportlov) och kunde inte blogga då. Den här veckan började vi skolan igen och har därför inte haft tid att riktigt börja blogga igen, men nu kanske!
Jag har varit och är sjuk också, så varit hemma från skolan och bara vilat, inte haft riktig lust att blogga då. Jag har feber hela tiden och jag fattar inte varför! Har haft det i över en vecka nu, men jag är pigg och mår bra men är varm och svettas hela tiden... Aja, drogar Alvedon like a bitch!

Vet inte om det hänt så mycket annat. Shoppade skiten ur Spanien när jag var där, en massa kläder! Känns bra, nu har jag lite att byta med.

Det var en liten kort uppdatering, ska skärpa mig nu och komma igång igen!

V å r e n

Jobbar som ett svin med uppsatsen, men det känns bra på något sätt... Lyssnar på Lenka samtidigt, hon är lite skön.

Imorgon samlas vi alla! Eve, Mats och Hanna kommer och det kommer att kännas så bra!

Jag fyller år om precis en vecka! Blir 18 år då jag! Stora tjejen.

Idag har det varit varmt ute igen och solen smälter bort snön, och är inte det här ett vårtecken så säg...

Hittade dessa utanför fönstret...